Állataink - Piliscsévi Játékpark

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Állataink

A JÁTÉKPARKRÓL...


Ő maga BUBU!

Hivatalos nevén Bíbor, de attól sokkal jobban szeretjük, hogy holmi bejegyzett névvel illessük az egyébként irigylésre méltó mindennapjaiban... A hölgy 18 éves, és bár a jobb hátsó lába egy kicsit beteg, ez semmit nem von le igazán mókás lelkivilágából! :-)


DÁMA

...a nagyobbik csacsink. Ő a tanyavilágból került hozzánk, így a kora nehezen meghatározható. Mint a csacsik általában, ő is komótosan, megfontoltan dönt az élet számára nagy dolgairól, és ha a szemében értetlenség szikrája sejlene, akkor az nem az ő képességeit sugallja, hanem egyszerűen rácsodálkozik, a számára érthetetlen és képtelen emberi dolgokra! :-)


CSILLUKA

A csacsik csacsija! Kicsi, kócos, kíváncsi, és bármi rosszaságot követ el, ő azt nem érzi annak! ...és persze, ha baj van, akkor ahogy azt egy négyéves csacsitól elvárhatjuk, inóc a fogadott anyukája (Dáma) "szoknyája alá", ahonnan olyan szemekkel néz vissza, hogy szinte kiolvasható:

"Bármi történt, nekem semmi közöm hozzá!!!" :-)


TORMA

Csupa nagybetűvel! Utazik a kistraktoron, befekszik a szénába, miközben Bubu a ló a hátáról falatozik, jön velünk, mint egy kiskutya, és természetesen, ezen tevékenységein felül, állandóan kiköveteli a simogatást...


SZISZU

Ő Torma lánya. Kísértetiesen hasonlít a mamára, de csak külső jegyekben. Torma kiváló vadász, de Sziszu valamit nem igazán jól tanult meg ebből a macska szemszögből igen fontos teendőből, mert valahogy minden egér és madár túléli az ügyetlen támadásokat. Persze, jól van ez így... :-)


KISÁLLATOK

Az etethető és simogatható kisállataink jellemzően "albérletben" laknak nálunk. Minden tavasszal költöznek hozzánk bárányok, kiskecskék, és terveink szerint pipik is...ŐK A MI ÁLLATAINK A PILISCSÉVI JÁTÉKPARKBAN
Nagyon fontos, hogy szeretnénk, hogy azok is maradjanak, és még sokáig okozhassanak örömet a gyerekeknek! Ennek érdekében van néhány fontos szabály, amit velük kapcsolatban be KELL tartani!

Az állatokat csak felnőtt felügyeletével szabad látogatni és TILOS karámon belülre menni.
Etetni szabad őket, de csak nekik való dolgokkal. Ilyen például az alma, répa, fű, széna.
Nem ehetnek csipszet, csokit, felvágottas szendvicset, kekszet, stb.

Sajnos volt már nagyon szomorú véget érő történet ebből fakadóan... :-(

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz