Bemutatkozás - Piliscsévi Játékpark

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

A JÁTÉKPARKRÓL...

Lajos bácsi

Ági néni

Andi néni

A Piliscsévi Játékpark 2002-óta tölti be azt a hiánypótló szerepét, ami egyaránt segít szülőknek, pedagógusoknak, gyerekeknek megadni egy olyan lehetőséget, ami egy kirándulás vagy nyári tábor keretein belül adja meg a természet közelségét, a játék élményét, a másként tanulás örömét, elérhető módon és áron.
Piliscsév a Pilis hegy déli lejtőjén elhelyezkedő zsákfalu - Budapesttől kb. harminc km-re, annak minden JÓ tulajdonságával! A Piliscsévi Játékparkból a hegyek szinte karnyújtásnyira vannak, a levegő tiszta, nincs autó forgalom, és az egyetlen "zajforrás" csak a gyerekek zsivaja... :-)
A Piliscsévi Játékpark a Kováts család, családi vállalkozásként működik, és a hely kínálta nyári táboroztatásokból nőtte ki magát az egyre növekvő érdeklődés hatására.
Lajos bácsi és Ági néni nem csak hogy pedagógusok, de fazekas népi iparművészek is, és szinte utánozhatatlanul értik és érzik a gyerekek világát. Természetesen ez még kevés a Piliscsévi Játékpark működéséhez, hiszen mindannyian tudjuk, hogy nem kis munka maga az "ügyvitel", ami szervezésből, kapcsolattartásból, a Piliscsévi Játékpark működésének fenntartásához szükséges rengeteg fontos döntésből, és még számtalan napi tevékenységből áll. Ez Andi néni feladata, aki mindemellett főleg a táborozások ideje alatt, szinte az egész napját a gyerekek mellett tölti.

Röviden tehát, csodálatos környezet, hatalmas gyerekszeretet, és folyamatos megújulás! Ez a Piliscsévi Játékpark!

Lehet ennél jobb hely egy kiránduláshoz...?! :-)

Néhány gondolat tőlünk, rólunk...
A riportokat az RTVE készítette, az "ÉLETEK ÉS SORSOK" riportsorozatának keretein belül.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz